Zomerseizoen van start met Eet mee! in je buurt

In de regio Utrecht, waaronder ook in Nieuwegein is het zomerseizoen vorige week begonnen met tientallen etentjes met buurt- en plaatsgenoten tijdens Eet mee! In je buurt. Hiermee bood Stichting Eet mee! inwoners en organisaties de mogelijkheid om zelf buurt- en plaatsgenoten uit te nodigen voor een praatje tijdens een hapje en drankje, een taartje, lunch of etentje. Samen eten blijkt voor het zevende achtereenvolgende jaar van het evenement nog steeds de ideale manier om elkaar beter te leren kennen.

Honderden gesprekken
Verspreid over de regio Utrecht raakten honderden buurt- en plaatsgenoten gezellig met elkaar aan de praat, vaak zonder dat ze elkaar al kenden. Ook organisaties deden mee. Een docente van SVS Inburgering Nieuwegein deelde kaarten uit aan geïnteresseerde leerlingen, zodat zij een mooie manier hadden om contact te maken in de wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren