Activiteiten bij Galecop Sociaal

Galecop Sociaal, een initiatief van betrokken inwoners uit de wijk Galecop, organiseert binnenkort weer enkele leuke nieuwe activiteiten. Zo komt er een WinterFair, een tweedehands markt en een speciale avond voor de vrijwilligers die meewerken aan dit buurtinitiatief.

‘Het doel van Galecop Sociaal is om de wijk samen met andere bewoners gezelliger te maken en saamhorigheid te creëren. Dit doen we door (wijk)activiteiten met en voor elkaar te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het (mede) organiseren van evenementen en/of workshops voor de wijkbewoners. We zoeken hierbij samenwerking met andere bewoners, (reeds bestaande) buurtinitiatieven, verenigingen, ondernemers en de gemeente. Naast wijkactiviteiten willen we ons ook richten op buurthulp’ aldus Nathalie Nagtegaal, initiatiefnemer van Galecop Sociaal. Inmiddels is er ook een website.

Vrijwilligersavond
Op 27 september is er van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Petanque Centrum aan de Galecopperzoom 1 een vrijwilligersavond. Dit doet de organisatie om haar vrijwilligers te bedanken, om nieuwe vrijwilligers te ontmoeten en hun toekomstvisie te delen. Woon je in de wijk en wil je ook vrijwilliger worden? Stuur dan een e-mailtje naar galecopsociaal@ziggo.nl en kom langs op donderdag 27 september.

Tweedehands Markt
Op zaterdag 6 oktober organiseert Galecop sociaal een Tweedehands Markt. Deze markt wordt gehouden in het Petanque Centrum aan de Galecopperlaan 1 in de wijk. Tevens zal er een springkussen aanwezig zijn en een paar andere activiteiten. Wilt u een plekje dan kunt u dit aangeven via galecopsociaal@ziggo.nl. U kunt gratis een grondplek reserveren van 2×1 meter. Dit betekent dat uzelf moet zorgdragen voor zeil, kleed, tafel en/of stoelen.

Wilt u toch een kraam, dan betaald u per kraam van 2×1 meter € 17.50 en een kraam van 3×1 meter kost € 20.- (vooraf per bank betalen). De markt is open van 13.00 uur tot 19.00 uur. Het opbouwen van de Tweedehands Markt is van 09.00 tot 13.00 en afbouw is van 19.00 uur tot 22.00.

WinterFair
Op zondag 9 december 2018 vind alweer de tweede WinterFair plaats van Galecop Sociaal. Gratis entree en activiteiten. Dit keer met o.a. een ijsbaan, markt, springkussen en diverse workshops en live muziek. Wilt u een kraam op de markt? U kunt kiezen tussen een kraam van 3×1 meter voor € 20,- euro en 2×1 meter voor € 17.50. Ook grondplekken zijn bespreekbaar voor bijvoorbeeld kledingrekken.

De winterFair is geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur in de binnenhal van de Petanque Centrum aan de Galecopperzoom 1 en is gratis toegankelijk. Wilt u een plekje reserveren voor een kraam? Dan kunt u hierover een mailtje sturen naar galecopsociaal@ziggo.nl (vermeld ‘WinterFair 9 dec.’)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren