Aanwijzingen aanmeren vissersbootjes Vaartse Rijn

Op 14 oktober 2014 heeft het college besloten om een afmeerbeleid voor vissersbootjes, die liggen ten zuiden van de Oranjebrug, zijde De Helling/Rijnlaan te gaan reguleren. Het betreft 34 ligplaatsen. Aan de eigenaren van de vissersbootjes, volgens de inventarisatie van januari 2013, worden persoonlijke aanwijsbesluiten gegeven. Daarna wordt, voor overgebleven en vrijgekomen plaatsen, de eerstvolgende op de wachtlijst een plaats aangeboden. Beslispunten:

1. Akkoord te gaan met het geven van persoonlijke aanwijzingen aan rechthebbenden voor het aanmeren van de vissersbootjes in de Vaartse Rijn, die liggen ten zuiden van de Oranjebrug, zijde De Helling/Rijnlaan, (welke vermeld staan in het document `Vissersbootjes Vaartse Rijn kom Vreeswijk, inventarisatie ligplaatsen visbootjes’ in Vreeswijk) conform bijgevoegd persoonlijk model aanwijsbesluit;

2. De Algemene regels ligplaatsen Vaartse Rijn te wijzigen conform bijgevoegd wijzigingsvoorstel;

3. Het hoofd van de afdeling Toezicht, Veiligheid en Leefbaarheid te mandateren om namens het college van burgemeester en wethouders deze aanwijsbesluiten te ondertekenen en het mandaatregister van de Mandaatregeling gemeente Nieuwegein te wijzigen conform bijgevoegd wijzigingsvoorstel. Akkoord met voorstel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk