Aanpassing Ravenswade van start

Vanaf 2 september start wegenbouwer KWS Infra met de laatste fase: de aanpassing van de Ravenswade, tussen de aansluiting Veldwade en de N408. Dit heeft als doel om alle aanpassingen aan de infrastructuur op het bedrijventerrein nog voor eind 2019 af te ronden.

Gedurende de komende 9 weken bouwt de aannemer in verschillende fasen de Ravenswade en het aansluitende kruispunt op de N408 om naar de eindsituatie. De Ravenswade krijgt een extra uitgaande rijstrook en opstelruimte tussen de rijbanen voor vrachtwagens. Door gebruik te maken van de nieuwe extra ontsluitingsweg aan de zuidzijde van het bedrijventerrein blijft de bereikbaarheid van het bedrijventerrein in stand.

Start eerste fase
Van 2 tot en met 27 september werkt KWS aan de nieuwe toegangsweg van de Ravenswade. Deze wordt verschoven om ruimte te maken voor een extra uitgaande rijstrook en een middeneiland als opstelplaats voor vrachtwagens. Het nieuwe middeneiland wordt dan ook aangelegd.

Omleidingsroute
De Ravenswade is afgesloten voor verkeer vanaf de N408 richting het bedrijventerrein. Het autoverkeer wordt omgeleid via de nieuwe zuidelijke verbindingsweg ‘Liesbosch Zuid’. Het verkeer vanaf het bedrijventerrein richting de N408 kan wel via de Ravenswade het bedrijventerrein verlaten of gebruikmaken van de nieuwe aansluiting ‘Liesbosch Zuid’.

Vervolgwerkzaamheden
Aansluitend worden ook de uitgaande rijstroken van de Ravenswade en de kruising N408 aangepast en vernieuwd. Nadere toelichting hierover volgt.

2 thoughts on “Aanpassing Ravenswade van start

  1. francois

    lekker bereikbaar, als je van de a12 komt staan er alleen maar verbodsborden niet hoe je de ravenswade inkan ? zeer vervelend als je naar een bedrijf moet. Het verkeer wordt omgeleid staat hier. Moet er wel een bord staan of iets dergelijks

  2. Jordi

    Het industrieterrein afkomen is ook geen gemakkelijke opgaven, vertraging is meer als 30 Minuten nu. helemaal met de 1 baansweg niet te doen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren