Aannemersbedrijf van Wijk breidt uit op bedrijvenpark Het Klooster

Opnieuw kiest een bedrijf voor uitbreiding op bedrijvenpark Het Klooster. Donderdag 6 juli tekenden directeur Chris van Wijk van het gelijknamige aannemersbedrijf en wethouder Johan Gadella de koopovereenkomst voor een kavel van bijna 3.500 m2. De kavel die nu door van Wijk gekocht is, ligt in Het Klooster-Noord ten zuiden van het huidige bedrijf. Van Wijk maakt het terrein gereed voor extra opslag van materieel.

Chris van Wijk: “Als eerste bedrijf zijn wij in december 1983 gestart in het gebied en hebben wij Het Klooster zien verrijzen. Wij hebben ons in de afgelopen decennia van eenmansbedrijf ontwikkeld tot middelgroot aannemersbedrijf. Het Klooster biedt die kansen voor uitbreiding.”

Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken reageert: “Wij zijn verheugd en trots dat van Wijk, een prominent Nieuwegeins familiebedrijf, ervoor gekozen heeft om door te groeien op Het Klooster. Daarmee zet het bedrijf een stap vooruit en laat het aan de regio zien dat het prima ondernemen is op Het Klooster. Het Klooster blijft dé plek voor regionale bedrijven die toe zijn aan een toekomstgerichte groeispurt.”

De gemeente gaat ook het gebied Het Klooster-Noord bouwrijp maken. Inmiddels is al 34 ha verkocht op bedrijvenpark Het Klooster en 16 ha gereserveerd. Op 1 september dit jaar wordt het nieuwe pand van PostNL opgeleverd. Op Het Klooster zijn volop bouwactiviteiten op de kavel van aannemersbedrijf Van den Heuvel en Somerset Capital Partners. Na de bouwvakantie start de bouw van het distributiecentrum van Exeter Property Group. De gemeente geeft op Het Klooster nog 25 hectare aan kavels uit.

Nieuwegein Chris van Wijk en wethouder Johan Gadella. tekenen van koopovereenkomst kavel, bedrijvenpark Het Klooster 06-07-3017

Op de foto v.l.n.r: Chris van Wijk en wethouder Johan Gadella

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren