Katern

Aanmelden voor SamenLoop voor Hoop Nieuwegein

In het weekend van 24 en 25 juni vindt op de atletiekaccommodatie van Atverni in Nieuwegein de SamenLoop voor Hoop Nieuwegein plaats. Gedurende 24 uur, van zaterdag 24 juni 14.00 uur tot zondag 25 juni 14.00 uur wordt door teams en individuele lopers gewandeld over de atletiekbaan. Daarnaast vinden allerlei leuke activiteiten plaats. Het wordt een fantastisch evenement voor jong en oud. Doel is natuurlijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker. Aanmelden kan via www.samenloopvoorhoop.nl/nieuwegein.

KWF Kankerbestrijding
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurswandelestafette van KWF Kankerbestrijding waarbij (ex)kankerpatiënten en hun naasten worden gesteund en in het zonnetje worden gezet. Het wandelevenement is natuurlijk ook bedoeld om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van kanker.

Kaarsenceremonie
Het evenement kent verscheidene hoogtepunten, maar voor de meeste bezoekers is de Kaarsenceremonie het meest speciaal. Dan branden er vele kaarsen langs het parcours. Tijdens de ceremonie wordt stilgestaan bij degenen die strijden of hebben gestreden tegen kanker of de mensen die deze ziekte helaas niet hebben kunnen overwinnen.

De organisatie verwacht dat het een mooi en bijzonder weekend wordt. Op dit moment hebben tien teams zich ingeschreven. Maar de organisatie hoopt natuurlijk op meer deelnemers. Er is ook een prachtig podiumprogramma samengesteld met optredens van lokale artiesten. Alle informatie over het evenement staat vermeld op de site www.samenloopvoorhoop.nl/nieuwegein.

De teamcaptains van de teams die zich al hebben aangemeld.

Foto: Edwin Koene

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren