Aanmelden voor De Nieuwegein Quiz 2022 nog mogelijk

Op donderdag 15 september, om 20.00 uur, wordt na twee jaar uitstel De Nieuwegein Quiz gespeeld. Terug in de schoolbanken van het Anna van Rijncollege krijgen deelnemersduo’s op allerlei niveaus multiple choice vragen over Nieuwegein. Zij beantwoorden die samen door middel van stemkastjes. Iedere (oud)Nieuwegeiner van 14 jaar en ouder kan meedoen. Het wordt een leerzame, soms spannende, maar vooral hele leuke avond. Doe ook mee en meld je nu aan via de website van de organisatie.

Denk je niet genoeg over je woonplaats te weten? Geen zorgen, er zijn vragen op allerlei niveaus en over allerlei onderwerpen. Een groot scherm maakt de vragen nog duidelijker. Geroutineerd presentator René Hansen loodst de deelnemers op zijn eigen vlotte wijze door de quiz heen. Hoe de avond er in zijn geheel uit zal zien kun je op de website van De Nieuwegein Quiz vinden. Je treft er ook voorbeelden van vragen aan. Wie wordt de ‘Beste Nieuwegeinkenner’ en neemt de eerste ‘Nieuwegein Quiz Trofee’ mee naar huis?

Aanmelden doe je als tweetal. Wel zo gezellig en twee weten meer dan één. Ook jongeren vanaf 14 jaar worden uitgenodigd om mee te doen, hun spelpartner moet wel 18 jaar of ouder zijn. Deelname kost € 5,00 per duo. Mensen met een Nieuwegein Stadspas kunnen gratis meedoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk