Aanmelden kandidaten Nieuwegein Awards 2017 van start

Vanaf nu kunnen kandidaten voor de Nieuwegein Awards 2017 worden aangemeld.  Kent u iemand of is er een organisatie of groep mensen in uw omgeving die het afgelopen jaar een aansprekende prestatie heeft geleverd op het gebied van sport, vrijwilligerswerk, duurzaamheid, kunst & cultuur, ondernemerschap, maar ook een aansprekend evenement? Heeft deze prestatie een meerwaarde voor Nieuwegein? Gaat u dan snel naar de aanmeldingsformulieren op de website van de Nieuwegein Awards en vul de gegevens van uw kandidaat in. Zorg ook dat u een digitale foto van uw kandidaat bij de hand heeft.

Voor de categorie Nieuwegeiner van het Jaar is het niet mogelijk om kandidaten aan te melden. Deze wordt door het Comite van Aanbeveling van de Nieuwegein Awards gekozen.

Wilt u weten waaraan uw kandidaten moeten voldoen om in aanmerking voor een award te komen? Kijkt u dan eerste even bij de Jurycriteria.

De aanmeldingstermijn sluit op vrijdag 23 december 2016 om 24.00 uur. Dan gaan de onafhankelijke jury’s aan het werk om in iedere categorie drie genomineerden te kiezen. Van deze drie genomineerden wordt op 18 februari tijdens de Nieuwegein Awards 2017 in Sport- en evenementencomplex Merwestein de winnaar bekend gemaakt.

artikel38870-20130202nieuwegeinawards4269pp-as-smart-object-1

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk