Aanmelden ‘Gluren bij de Buren’ kan nog tot 1 augustus 2021

Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Gluren bij de Buren. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021
De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk Nieuwegeinse acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Nieuwegein, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats en dat is precies wat wij willen. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via de website van de organisatie.

Partner worden?
Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via nieuwegein@glurenbijdeburen.nl.

GLUREN BIJ DE BUREN NIEUWEGEIN
Zondag 5 september 2021
12:00 – 17:00
Nieuwegein
Entree: Pay what you can

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren