Aangehouden voor heling

Een 43-jarige man uit Nieuwegein heeft donderdag de politie geholpen bij een aanhouding van een verdachte van heling. De man had omstreeks 18.20 uur op de Moerbeigaarde twee mannen op een scooter zien rijden en zag dat één van de mannen zijn gestolen helm droeg.De man hield de jongens aan en schakelde de politie in. Die verifieerde het verhaal met een aangifte van begin maart en constateerden dat het inderdaad de helm van de man was. De drager, een 21-jarige man uit Nieuwegein is aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Aangehouden voor heling

Een 16-jarige inwoner van Nieuwegein is dinsdagmiddag 4 januari omstreeks 17.45 uur aangehouden op verdenking van heling van een bromfiets. Politiemensen zagen hem op de Diepenbrocklaan lopen met een bromfiets aan zijn hand. Na onderzoek bleek dat er was geknoeid met het framenummer waarop de Nieuwegeiner werd aangehouden op verdenking van diefstal/heling van de bromfiets.

De 16-jarige zou volgens eigen verklaring de bromfiets via internet van een inwoner uit Amersfoort gekocht hebben. De bromfiets is in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren