8e Kolkfeest Vreeswijk

Op zaterdag 5 september 2015 is het weer zo ver: de voetjes gaan van de vloer voor de achtste editie van het Vreeswijks Kolkfeest! Dit feest is bedoeld voor iedereen die een band met Vreeswijk heeft. Het is een avond van oude bekenden, nieuwe vrienden en samen sfeer maken met Vreeswijkse dorpsgenoten. Een festijn voor iedereen die ooit naar school is gegaan in Vreeswijk, of die er nu aan het werk is. Wie wil zien hoe gezellig het vorig jaar was kan eens een kijkje nemen in dit foto-album vol feestkiekjes.

De organisatie van het Kolkfeest is in handen van Tessa van Eck, Ruud Elbertse, Léon Chaigneau, Hendrik Hoegee en Anita van Soest-Scholtmeijer en zij zullen hun uiterste best doen om het ook dit jaar weer een geweldige avond te maken. Het muzikale programma mag er in ieder geval zijn, want niemand minder dan de Hermes House Band komt voor de verzamelde Vreeswijkers spelen. Het feest duurt van 20:00 uur tot 01:00 uur.

Het zal een heet avondje worden, want de grote tent is altijd vol en de stemming top. Het bier zal rijkelijk vloeien en er wordt veel gedanst. Over het Kolkfeest wordt op Facebook het hele jaar nagepraat. De gouden tip voor het festijn: kleed je niet te warm! Luchtig en sportief, zo zou de dresscode zijn als er één bestond. Laat je inspireren voor een outfit door de modebloggers van Peter Hahn.

Tijdens het weekend van het Kolkfeest nadert een ander groot evenement zijn ontknoping: het Open Toernooi Rijnhuyse. Al de hele week, vanaf 29 augustus, dingen alle tennisspelers met een KNLTB-licentie mee naar het open kampioenschap van tennisvereniging Rijnhuyse. Inschrijving voor het toernooi is mogelijk tot 20 augustus. Alle gegevens van het toernooi zijn hier na te lezen.

Flink sporten in de dagen voor een stevige avond stappen helpt je natuurlijk aan een goede conditie en stelt je in staat om al die biertjes het hoofd te bieden. Mocht je nu onverhoopt de finale van het toernooi halen, sla dan het feest over, want die biertjes helpen je omgekeerd natuurlijk niet bij het flink sporten. Maar ook als je uitgeschakeld bent, blijf dan nog lekker op de club om een paar wedstrijden te bekijken. In je feest-polo sla je ook naast de tennisbaan een goed figuur.

Buiten het Kolkfeest en het tennistoernooi is er in Vreeswijk nog veel meer te doen. September is traditiegetrouw een maand vol mooie evenementen georganiseerd door de Activiteitengroep in Vreeswijk. We hebben alle activiteiten tijdens de Vreeswijkse septemberdagen nog eens voor je op een rijtje gezet. Het wordt een drukke, maar fantastische tijd in dit traditierijke deel van de gemeente Nieuwegein.

Meer informatie over alle evenementen vind je op de site van de Activiteitengroep in Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren