Maak kans op een gratis Nieuwegein Monopolyspel

In samenwerking met PLUS van LOON en Identity Games International kunt u nu kans maken op een Nieuwegeins Monopolyspel. Het enige wat u hoeft te doen is mee te doen aan onze prijsvraag. Uit alle goede inzenders wordt een winnaar gekozen. Meedoen kan tot vrijdag 29 september aanstaande.

Monopoly is één van de best verkochte bordspellen ter wereld en bestond 80 jaar in 2016. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van het wereldberoemde spel. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale edities op de markt, voor zowel steden als bedrijven.

Nieuwegein, de stad van de Markt, Muntplein en de Dorpsstraat. Maar, ook stad van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, De Lek en de vroegere dorpen Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein krijgt een eigen editie van het wereldberoemde spel Monopoly. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is aangepast naar Nieuwegeinse stijl. Jij kan hem winnen en toevoegen aan je spellenkast, voordat het spel in oktober in de winkel ligt.

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan, vul de antwoorden en in en dan maar afwachten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren