7e Sluizenwandeltocht

De wandelafdeling van atletiekvereniging Atverni organiseert zaterdag 12 september aanstaande, samen met de Activiteitengroep Vreeswijk, een Sluizenwandeltocht voor jong en oud, waarbij -afhankelijk van de te lopen afstand- zoveel mogelijk sluizen in Nieuwegein gepasseerd worden. De afstanden waar men aan kan meedoen zijn 5, 12, 17 of 20 km. De wandeling maakt deel uit van de wandelkalender van de SKWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland). Lees hier een leuk verhaal over de sluis De Doorslag.

Aanmelden op zaterdag 8 september tussen 08.00 uur en 12.00 uur bij het Theehuys van de Museumwerf aan de Wierserlaan in Vreeswijk, waar ook de start en finish zijn. Kosten voor deelname zijn € 4,50 per persoon, inclusief speciale sluizenmedaille (spaar ze alle acht!). Deelname is voor eigen risico.

Op 12 september is er tevens een jaarmarkt in Vreeswijk met vele activiteiten. Ook heeft de Museumwerf een aantrekkelijk programma opgesteld in het kader van het museumweekend, met o.a. gezellige live muziek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren