Gezellige Paasmiddag met Open Podium en eieren zoeken in de Partner

Zondag 16 april aanstaande is het Pasen en dat betekent feest in de Partner aan de Nedereindseweg 401A. Vanaf 15.00 uur kan iedereen binnenlopen en om 15.30 uur start het programma. Altijd weer een verrassing!

De afgelopen maanden konden bezoekers al volop genieten van niet alleen zang en muziek maar ook van dans en gedichten. De Partner ziet uit naar mensen die een stukje film of toneel willen laten zien, want het publiek is voor alles in. Het gaat vooral om een ontspannen en gezellige zondagmiddag. Omdat het Pasen is, kunnen kinderen in de pauze paaseieren zoeken. Wie vindt het gouden ei?

Altijd al eens iets willen durven? Klim op het podium in de Partner en voel je vrij om het te proberen. Of kom gewoon lekker in de zaal zitten, het is toch zondagmiddag. De Partner is open vanaf 15.00 uur. De toegang is gratis. De middag is rond 17.30 uur afgelopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren