Musicollab

Musicollab, een unieke muzikale samenwerking tussen De Kom en het Anna van Rijncollege is deze herfst van start gegaan. In het huidige schooljaar komen leerlingen en oud-leerlingen van het Anna van Rijn College in contact met professionals uit de muziekwereld en worden zij gecoacht in het maken en opnemen van hun eigen nummers. Deze muzikale samenwerking wordt georganiseerd door Robin Hafkenscheid van Kunstenhuis De Kom.

In een aantal workshops worden de leerlingen van het Anna van Rijn College gecoacht in songwriting, uit-de-box-denken en muzikaal samenwerken. Vervolgens mondt het traject uit in het opnemen van vier originele nummers in een professionele studio. Kortom, een unieke kans voor de muzikale talenten van het Anna.

De presentatie van de nieuwe nummers die uit het traject komen, zal plaatsvinden tegen het einde van het schooljaar. Houd voor de exacte locatie, datum en tijd de websites van De Kom en het Anna van Rijn College in de gaten.

De Kom en het Anna van Rijn College hebben over de jaren een fijne relatie opgebouwd ten aanzien van het organiseren en verzorgen van diverse kunsteducatieve lesprogramma’s en hebben de intentie steeds nauwer te gaan samenwerken. Musicollab is hier een eerste voorbeeld van.

musicollab

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk