Vrijdag 14 oktober werd de Kinderboekenweek op de basisschool Lucas Galecop afgesloten met een potje bingo en gezelschapsspelletjes, dit samen met de opa’s en oma’s. De hal van de school was ingericht als een gezellige, warme huiskamer en onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met een koekje speelden de grootouders een potje bingo en gezelschapsspelletjes met hun kleinkinderen. En zoals opa en oma dat zelf ook gedaan zouden hebben, werden ook de kinderen verwent met limonade en wat lekkers.
Rianne Spiegelberg, directeur van basisschool Lucas Galecop: ‘Het was geweldig om te zien hoe de grootouders genoten van hun kleinkinderen en omgekeerd, overal lachende, blije gezichten!’
De middag werd afgesloten met de uitreiking van de gouden penseel en de gouden griffel in de vorm van een boek voor de mooiste tekening over opa en oma van de onderbouwkinderen en een prachtige pen voor het warmste “opa en oma verhaal” van de bovenbouw. ‘We kijken terug op een heerlijke middag maar dat kan ook niet anders met opa en oma in de hoofdrol!’ aldus Spiegelberg.
opaenomaopschool

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk