PENTekening: ‘Dansen, water(pijp) en vuur’

De Nieuwegeinse karikaturist – cartoonist Jan Ibelings tekent al sinds hij een pen kan vast houden strips, cartoons en karikaturen. Als live-karikaturist treedt hij op in binnen- en buitenland tijdens beurzen, feesten en evenementen onder de namen karikaturist IBIS en Rembrandt van Gein. Kijk op de website van Jan als u meer over hem wilt weten. (www.karikaturist.nl)

Voor De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) maakt Jan Ibelings iedere week een cartoon over een actuele Nieuwegeinse gebeurtenis of een karikatuur van een BN-er (bekende Nieuwegeiner) of MBN-er (minder bekende Nieuwegeiner). Jan Ibelings maakt deze cartoons en karikaturen voor PEN eerst in lijn op papier en kleurt ze daarna in met de computer. De tekeningen zijn te koop. Heeft u interesse? Mail voor meer informatie naar: info@karikaturist.nl.

pentekening-75-def

Zaterdag 8 oktober jl. heeft in de vroege morgen brand gewoed in voormalig danscentrum De Rijk. De brand was ontstaan om 05.10 uur in het pand aan de Erfstede nabij winkelcentrum Cityplaza. De brand werd ontdekt door omwonenden. De brandweer was met groot materieel uit de hele regio aanwezig om de brand te bestrijden. Sinds korte tijd zat in het pand een ‘waterpijplounge’ anex partycentrum. Tja, onze karikaturist Jan Ibelings kon het niet laten om bovenstaande tekening te maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk