Wijnproeverij in het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum

Op vrijdag 7 oktober aanstaande houden Restaurant Eeterie 03402 en het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum gezamenlijk een wijnproeverij met uitzonderlijk goede wijnen. Wijnen die over het algemeen alleen in een goed restaurant te verkrijgen zijn en bijna niet in de winkel te koop zijn. De wijnproeverij wordt gehouden aan de Marconibaan 42 H in Nieuwegein en duurt van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Restauranthouder John van Hesteren van Eeterie 03402: ‘Wij zullen die avond samen met het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum een diversiteit aan wijnen presenteren die u kunt proeven onder het genot van een lekker hapje. Eigenaar Cees van Suylekom van het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum zal een heerlijke wildstoof maken zodat de wijnen tot zijn recht komen. Cees komt met zijn eigen befaamde italiaanse wijnen en wij met onze eigen label ‘Sparkling Pug’, de nieuwe bubbel en enkele restaurantwijnen die normaal niet zomaar te koop zijn.’

Wilt u ook meedoen aan de wijnproeverij op vrijdag 7 oktober aanstaande? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar: info@kleurgeurensmaakcentrum.nl Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De kosten voor deelname is slechts € 5.00 per persoon. Zet in uw email met hoeveel personen u komt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk