Katern

50 Tinten Lingerie in het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum

Op vrijdag 20 maart aanstaande organiseert het culinair Kleur-, Geur- en Smaakcentrum in Nieuwegein voor de vierde en laatste keer een speciale ‘Vriendinnen avond.’ Dit keer als thema: ’50 Tinten Lingerie.’

Van 19.00 uur tot 23.00 uur kunt u genieten van alles wat het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum te bieden heeft. In een gemoedelijke en sfeervolle entourage zal een speciale gast van een gerenomeerd bedrijf (wie dat is blijft nog even een verrassing) een heel speciale lingerie-presentatie geven. Deze avond is uitsluitend toegankelijk voor dames (van alle leeftijden).

Net als bij de afgelopen editie van ‘Vriendinnen avond’ worden er verschillende amuse hapjes per tafel geserveerd. De kosten voor deze gezellige avonden bedragen slechts € 17,50. Vooraf aanmelden is nodig en kan via het e-mailadres: info@kleurgeurensmaakcentrum.nl. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 80, dus wees er snel bij, want vol=vol.

Om u te prikkelen een vriendin (of meerdere) mee te nemen naar deze ‘Vriendinnen avond’ heeft hte Kleur-, Geur- en Smaakcentrum een speciale attentie voor diegene die meerdere personen meeneemt. Welke? Zie de website van het Kleur-, Geur- n Smaakcentrum.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk