400 studenten Horeca & Toerisme College nemen diploma in ontvangst

Geslaagd! Voor bijna 400 studenten van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein werd het harde studeren en examenopdrachten uitvoeren woensdag 12 juli beloond. Met een handtekening onder het document was het diploma van hun opleiding Kok (niveau 1, 2, 3 en 4), Facilitair Management, Manager/Ondernemer Horeca, Leidinggevende Toerisme, Leidinggevende Bediening, Gastheer/Gastvrouw, Facilitair Dienstverlener of Entree binnen. Een opluchting voor de een, voor de ander niet meer dan een formaliteit. Zoals voor de vier studenten die deze avond een diploma met daarop cum laude in ontvangst mochten nemen.

Student Genash wist cum laude te slagen voor de Entree-opleiding Assistent Horeca. “Alleen Nederlands was even spannend, maar de laatste taak vond ik eigenlijk helemaal niet moeilijk. Ik ben heel trots op mezelf.”

Horeca

Student Nick was zich er eigenlijk helemaal niet van bewust dat hij cum laude was geslaagd voor de opleiding Facilitair Dienstverlener. “Ik keek net naar mijn diploma en zag het opeens staan. Het is eigenlijk helemaal vanzelf gegaan.”

In totaal slaagde 30 studenten cum laude op het Horeca & Toerisme College in het schooljaar 2022/2023. Na het in ontvangst nemen van de diploma’s was het tijd voor de klassenfoto’s en een feestelijke borrel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk