Katern

4 tips voor het kiezen van de beste bookmaker

Betting exchanges behoren langzaam tot het verleden. Met bookmakers die softwaretoepassingen gebruiken om meerdere weddenschappen van honderden gokkers af te handelen, is sportgokken veel gemakkelijker geworden dan voorheen. Het kan echter lastig zijn om aan sportweddenschappen deel te nemen als je geen goede bookmaker vindt. Op Bookmakers.nl vind je veel bookmakers waarvoor je zou kunnen kiezen. Om een keuze te maken tussen deze vele opties, kun je gebruik maken van een paar tips van experts. In het onderstaande artikel lees je hier meer over!

Welkomstbonus
Net als online goksites, bieden bookmakers een welkomstbonus aan de gokkers die met hen willen samenwerken. Val echter niet meteen ten prooi aan verschillende aantrekkelijke aanbiedingen. Neem de voorwaarden van de aanbieding door voordat je je inschrijft. Bookmakers gebruiken applicaties waarmee ze hun klanten kunnen bereiken met op maat gemaakte aanbiedingen. Onthoud dat de bonus een gratis aanbieding is voor een beperkte periode; je doel moet altijd een langdurige samenwerking met de bookmaker zijn. Met een beetje geluk zul je tussendoor andere bonussen krijgen, maar bij het kiezen van een bookmaker is het hoe dan ook van belang om te letten op de aangeboden welkomstbonus.

Marges
Het is moeilijk om de marges te begrijpen die Nederlandse bookmakers vergunning hebben op verschillende sporten. Verschillende spellen hebben verschillende marges, maar als je op zoek bent naar een goede bookmaker, moet je werken met degene met lagere marges. Dit betekent dat hij/zij minder winst haalt uit de respectievelijke spellen. Het vergroot niet alleen je kansen om iets meer geld te verdienen als je wint, maar creëert ook een langdurige relatie met de bookmaker en dat is natuurlijk precies wat je wilt. Kies dus voor een bookmaker met lagere marges, waarvoor je de opties met elkaar moet vergelijken.

Marktwaarde
Marktwaarde speelt een cruciale rol bij het bepalen van de bookmaker. Als een bookmaker de maximale toonaangevende prijzen voor je favoriete sport biedt, heb je de kans om meer winst te maken als je wint. Een truc om de beste bookmaker met de meest gunstige odds te vinden, is door een account te hebben bij meerdere bookmakers tegelijk. Je kunt dan de odds-matching tool gebruiken of zelfs handmatig bladeren om de beste odds van een bookmaker te vergelijken. Als je merkt dat een bookmaker consequent gunstige kansen biedt, kun je hem/haar kiezen voor de rest van je gokcarrière.

Klantenservice
Bookmakers zijn geen machines, maar ze kunnen op elk moment vragen van hun klanten beantwoorden. Je moet dan ook een bookmaker kiezen die 24/7 beschikbaar is. Het kan zijn dat je de vragen hebt over een van de cruciale weddenschappen, en dat kan je strategie beïnvloeden tijdens het wedden. De bookmaker moet dus beschikbaar zijn om je vraag te beantwoorden wanneer je die hebt. Sommige vragen kunnen niet wachten tot de ochtend, en de bookmaker moet niet nalaten je twijfels weg te nemen. Bovendien moet je rekening houden met enkele aanvullende factoren, zoals stortingsmethoden, kosten, opnamemethoden en contactmethoden voordat je contact opneemt met een bookmaker.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk