3e Stephen King Dollarbaby Filmfestival

De films staan in de startblokken en ook de fanclubcrew heeft er weer zin in. Op 21 september staat ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein in het teken van Dollarbaby’s! Dit zijn (korte) films gebaseerd op een verhaal van Stephen King, films die niet commercieel verspreid mogen worden en die je dus nergens anders kunt zien dan op filmfestivals. Fans betalen maar € 12,50 per persoon voor de gehele dag, in de voorverkoop.

Een nieuwe kans dus om je hand te leggen op eem RVS boekenlegger met de speciale – gelimiteerd tot 300 – linnen groene harde kaft– met illustraties uitgevoerde fanclubeditie van de Groene Mijl! Deze is zeker nog tot eind 2014 niet in de winkel te verkrijgen, dus zorg dat je aanwezig bent en neem gelijk zo’n uniek exemplaar mee.

De organisatie vertoont deze keer alleen nieuwe, niet eerder in Nederland vertoonde dollarbaby’s. Het programma voor de dag is hier te vinden. Ook worden er prijzen verloot waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden waaronder: posters op Abri formaat tot een boekhandel display en een Advanced Readers Copy van een van King’s boeken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren