Katern

3e Paas Poppen(huizen)- en Berenbeurs Houten

Voor de 3e keer organiseert het tijdschrift ‘Poppen & Teddy-Beer’ op 2e Paasdag, maandag 21 april 2014 de Paas Poppen(huizen)- en Berenbeurs in Expo Houten. Dit jaar samen met de beurs Artistieke Handen die ernaast wordt gehouden.

Ruim 100 marktkramen zullen gevuld worden met alles op het gebied van poppen, beren en poppenhuizen: materialen, gereedschappen, nieuwe en antieke poppen, miniaturen, poppen- en berendokter, kleding, Rebornpakketten, Kunstenaarspoppen en -beren. Kortom voor u als liefhebber is Expo Houten op 2e Paasdag het Walhalla op poppen(huizen)- en berengebied; het aanbod en deelnemers kunt u bekijken op deze website.

Op de Paasbeurs in Houten kunnen de standhouders met een zelfgemaakte pop of beer op hun stand deelnemen aan de wedstrijd en het publiek bepaalt de winnende pop en beer. Deze pop en beer krijgen een reportage in het juni nummer van ‘Poppen & Teddy-Beer.’ De drie poppen- en berendokters houden de gehele dag spreekuur!

Op de Artistieke Handen beurs zijn ook de materialen aanwezig om zelf met een creatieve hobby te beginnen, zoals o.a. (3D)Kaarten, sieraden, scrapbooken, stempelen, ponsen, etc.. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops. Wie bij Artistieke Handen iets aanschaft voor thuis of om cadeau te geven, die is verzekerd van een uniek werk, waarvan er maar één bestaat. Er is geen galerie ter wereld die zoveel variatie aan kunst in huis heeft, bijvoorbeeld: keramiek, sieraden, tiffany, beeldhouwwerk, schilderwerken, filigrane, houtsculpturen, origami en nog veel, heel veel meer.

Expo Houten ligt aan de Meidoornkade 24 in Houten en de beurs is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Entree: Volwassenen euro 5,- (kortingbon op site), kinderen tot 12 jaar gratis. De bezoekers krijgen het magazine “Hobbyfestival nr. 4”: 36 pagina’s gevuld met informatie over diverse hobby’s (meer info) gratis (zolang de voorraad strekt) bij de entree. Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht bij Heins & Hobby’s, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein, tel. 030-7370855.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk