Katern

30e Open Nieuwegeinse Tennis Kampioenschappen

Tennisvereniging Oudegein organiseert van 7 tot en met 18 oktober voor de 30e keer de Open Nieuwegeinse Tennis Kampioen-schappen (ONTK). Dertig jaar geleden is het toernooi ontstaan als Nieuwegeins toernooi, alleen toegankelijk voor Nieuwegeinse tennisclubleden. Sinds vorig jaar is het een open toernooi. De vereniging nodigt tennisleden van buiten Nieuwegein uit om deel te nemen.

Vanwege het jubileumjaar zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden.
Op zaterdagavond 10 oktober zorgt een dj dat op deze feestavond de voetjes van de vloer gaan. Al jaren een fenomeen, de mosselavond, vindt plaats op zaterdag 17 oktober. Op zondag 18 oktober, de finaledag, is er een loterij.

Diverse bedrijven en organisaties hebben de club gesponsord met fantastische prijzen. De prijsuitreiking zal worden verzorgd door Faber For Finance/RegioBank. Naast de sponsoring van diverse give-aways, zorgen zij dit jaar voor de bekers van de hoogste categorie heren- en damesenkel.

Speelsterkten 4 t/m 8 enkel, dubbel en gemengd zijn welkom om deel te nemen. Deelname kost € 9,- per persoon per onderdeel (via Ideal betaling). Het toernooi duurt t/m zondag 18 oktober. Inschrijven kan t/m 23 september aanstaande

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren