Katern

2MoveKids gaat jeugdtalenten Tennisvereniging Rijnhuyse trainen

Tennisvereniging Rijnhuyse heeft Monique Sporrel van 2MoveKids in de arm genomen om getalenteerde 6-12 jarigen van de tennisclub nog meer te stimuleren in hun sport. In drie groepen rood, oranje en groen (jeugd 6 t/m 12) krijgen deze kinderen tweemaal per week training van Monique. Ook heeft Monique Sporrel binnen Rijnhuyse een groep “kabouters” (kinderen tot 6 jaar) onder haar hoede, die zij wekelijks spelenderwijs laat kennismaken met de tennissport. Omringd door diverse enthousiaste jeugdspelers ondertekenden Monique Sporrel (links) en Rick van Midde (voorzitter Rijnhuyse) dinsdag 15 november jl de overeenkomst.

Tennisvereniging Rijnhuyse hecht veel waarde aan het ‘bewegen van de jeugd’. Daarom organiseert de vereniging i.s.m. SportID al een aantal jaren gratis tennisclinics voor Nieuwegeinse basisscholen. Daarnaast is Rijnhuyse bezig met het opzetten van tennisclinics voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. In dit jeugdbeleid van Rijnhuyse past ook de mogelijkheid om jeugdleden die tennis leuk vinden, inzet tonen en talent hebben, de gelegenheid te geven extra training van 2MoveKids te volgen.

Naast Monique Sporrel beschikt Tennisvereniging Rijnhuyse over Toon Leenaers als selectietrainer voor de oudste jeugd en senioren en over verenigingstrainer Bart van Essen.

2moveforkids

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk