Voor 263.560 euro matches gemaakt tijdens beursvloer Samen voor Nieuwegein

Tijdens de Beursvloer 2017 zijn mooie matches gemaakt. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid hebben gehandeld met gesloten beurs. In totaal werden er 81 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 263.560 euro. Deze achtste editie werd gehouden in theater en kunstencentrum DE KOM.

Zo’n 130 mensen waren gisteren, donderdag 23 november, aanwezig om met elkaar te handelen. Na de officiële opening door wethouder Martijn Stekelenburg werden al snel de eerste matches gemaakt. De matchpartijen leverden hun formulier met de gemaakte afspraak in bij notaris Marco Sutter van Dijkstra|Sutter Netwerk Notarissen. Hij controleerde het formulier, waarna accountant Jeroen Witteveen van HLB Blömer de waarde van de match ging berekenen. Van een vrijwilliger van Reinaerde, locatie Lijsterbes kregen de deelnemers voor iedere match een wuppie. Al gauw liepen vele deelnemers met meerdere wuppies op de schouder.

In ons eigen theater werden de bezoekers van de Beursvloer zeer gastvrij ontvangen. De vrijwilligers van Samen voor Nieuwegein werkten nauw samen met de medewerkers van DE KOM. Samen hebben zij een topevenement neergezet voor de aanwezigen. Nicole van Nimwegen van het Comité 4 en 5 mei: ‘’Het was mijn eerste keer op de beursvloer. We zijn erg blij met zes mooie matches. Strak en goed georganiseerd, complimenten! En gaaf hoe in twee uur tijd mooie verbindingen tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven worden gelegd.’’ De gastvrouwen hebben bij vertrek de deelnemers gevraagd naar hun ervaringen. ‘’Wij kregen heel veel te horen dat mensen leuke matches hebben gemaakt, maar vooral enorm waardevolle contacten hebben gelegd’’, aldus gastvrouw Marleen Menningh.

Wethouder Hans Adriani sloot de beursvloer met een harde slag op de gong. Hij vertelde alle aanwezigen dat hij blij was met alle mooie verbindingen die waren gemaakt en hij maakte bekend dat er 81 matches zijn gesloten met een maatschappelijke waarde van 263.560 euro. Deze matches worden in de komende maanden uitgevoerd. Zo zijn er vele partijen die elkaar helpen met extra handjes, advies, een ruimte voor een activiteit of het bieden van stageplekken. Samen voor Nieuwegein volgt deze matches en maakt hiervan melding via de website en de social media.

Jeanette Verplancke (links) van het Vrijwilligershuis heeft een mooie match gemaakt met Caroline van der Helm (rechts) van SportID.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren