20 jaar KCN & Ateliergebouw Kerkstraat

Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein viert op 15 januari haar 20-jarig jubileum. Het KCN bestaat uit een 20-tal beeldende kunstenaars die samen een galerie exploiteren en daarin maandelijks een expositie organiseren waarin ze hun nieuwste werken tonen.
Vanaf het begin is het ateliergebouw aan de Kerkstraat in Nieuwegein hiervoor in gebruik. Hierin is niet alleen de Galerie van het KCN gevestigd, maar hebben ook een aantal kunstenaars hun atelier. Samen vieren zij het 20-jarig bestaan met een feestelijk open huis op 15 januari 2011 van 17.00 tot 19.00 uur. De ateliers zijn dan open en het KCN houdt een speciale ledenexpositie. Tijdens dit open huis zal DnD Project het geheel muzikaal omlijsten.De ledenexpositie is na het open huis nog te bezichtigen t/m 23 januari. Daarna starten weer de maandelijkse exposities. Heb je interesse in beeldende kunst kom dan een keer langs, tijdens het open huis of de reguliere openingstijden. De galerie is geopend iedere zaterdag en zondag van 14.00-17.00 uur en is gratis toegankelijk.Wil je lid worden dan kun je je aanmelden. Praat ook eens met een van de kunstenaars. En natuurlijk zijn ook donateurs welkom. Wij heten kunstminnend Nieuwegein en omstreken van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren