20 april opening vernieuwde Muntplein met Muntpleinfestival

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de herinrichting van het Muntplein. Onder andere de nieuwe bestrating, speelsere indeling en heel veel groen maken dat het plein weer toekomstbestendig is. Zaterdag 20 april om 14.00 uur opent Wethouder Guido Bamberg tijdens het Muntpleinfestival het plein officieel.

Muntpleinfestival
Kom ook het nieuwe Muntplein bewonderen! Tijdens het Muntpleinfestival, dat van 12.00 uur tot 16.00 uur duurt is er voor jong en oud veel te beleven. Een tipje van de sluier: een Pasar Malam met hapjes en drankjes, muziek, dans, leuke koopjes, schminken, een springkussen en nog meer. Bovendien worden tijdens het programma de prijzen uitgereikt aan de winnende puzzelaars van het Muntplein  puzzelmagazine.

Doe Mee Markt
In kraampjes op de ‘Doe Mee Markt’ maak je kennis met partners uit de wijk als Sport ID, Stadspas, woningcoöperatie  Woonin en de Bibliotheek ‘De tweedeverdieping’. Er is veel interessante en nuttige informatie te halen en je kunt mee komen doen met de activiteiten. Als Wijknetwerk Batau-Noord zijn wij ook present en vertellen we je graag wie wij zijn en wat wij doen in de wijk.

Samenwerking
Maak ook kennis met de mensen van Betere Buurten, die zich sinds september 2020 hebben ingespannen voor een fijnere Muntenbuurt. Wijknetwerk Batau-Noord heeft ook verscheidene initiatieven gesteund. Vicevoorzitter Kees Koot: “Het Wijknetwerk ondersteunt graag initiatieven zoals de Muntenbank en het Puzzelmagazine. Net zoals het Muntplein is het wijknetwerk een vaste waarde in Batau-Noord.”

Vernieuwde Muntplein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk