19e editie Geinbeat City Plaza festival is een feit

Stichting Geinbeat uit Nieuwegein is in samenwerking met zijn vrijwilligers en Gemeente Nieuwegein weer begonnen met het organiseren van het jaarlijks Geinbeat festival (nu Geinbeat City Plaza festival). Deze gaat dit jaar plaatsvinden op 13 juli om 13.00 uur tot 23.00 uur op het Stadsbalkon achter het Stadshuis te Nieuwegein. Geinbeat stelt zich ten doel om de popmuziek te bevorderen in Nieuwegein door middel van een openlucht festival.

Het Geinbeat festival is in een nieuw jasje gestoken, het heeft een nieuwe locatie, nieuwe artiesten en een nieuwe naam. Geinbeat heeft vele trouwe fans opgebouwd de afgelopen jaren en hopen met een aantal veranderingen er meer te kunnen toevoegen. Ondanks alle veranderingen, blijft het festival herkenbaar en zullen aspecten van Geinbeat traditioneel blijven. Het festival is nog steeds voor iedereen toegankelijk en zoals altijd gratis entree. Naast de aantrekkelijke muziek zijn er een aantal winkelkramen en een breed horecavoorziening aanwezig.

Dit jaar heeft Geinbeat ook weer een indrukwekkend dag en- avondvullend programma. Artiesten zoals Nielson, DeWollf en Postman komen optreden dit jaar. Er zijn dit jaar 2 podia aanwezig, een ‘ 3voor 12’ podium en het Geinbeat podium. 3 voor 12 is een alternatief popmuziek platform en Geinbeat geeft (kleine) lokale/regionale artiesten de kans om hun talent te delen met muziekliefhebbers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren