Mogelijk geluidshinder vanwege festival in Vianen

Komend weekend 2 en 3 juli vindt in Vianen By the Creek festival plaats, op het terrein van Recreatieplas de Put (Middelwaard). Het festival duurt van beide dagen van 12:00 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag 1 juli 2022 vindt er tussen 16:00 uur en 19:00 uur een soundcheck plaats op het terrein. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli gebeurt dit nogmaals tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

Mogelijk hoort u in de zuidelijke wijken van Nieuwegein (Lekboulevard, Hoog Zandveld, Zandveld, Vreeswijk) de muziek (beats) vanaf het festivalterrein. Bewoners van de Lekboulevard hebben hier een bewonersbrief over ontvangen. Om geluidshinder tijdens het festival te beperken, zijn tussen gemeente Vijfherenlanden (vergunningverlener) en de organisator afspraken gemaakt over de geluidsnormen. Desondanks kan er muziek hoorbaar zijn waar de organisatie uw begrip voor vraagt.

Mocht u tijdens het festival vragen hebben (bijvoorbeeld over het geluid), dan is de organisatie bereikbaar op het telefoonnummer 020-516 00 83 of per e-mail op info@bythecreekfestival.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk