Katern

Wim Snijders stopt bij Handbalvereniging Nieuwegein

Wim Snijders stopt per direct bij HV Nieuwegein. In januari is Wim 70 jaar geworden en heeft hij van zijn kinderen een vakantie in Spanje van 3 maanden gekregen die nu ingaat. Afgelopen weekend coachte hij daarom zijn laatste wedstrijd. Deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel tegen de koploper HVBS. Na afloop werd Wim groots bedankt voor zijn gemotiveerde en enthousiaste manier waarop hij het trainerschap bij de vereniging heeft ingevuld.

Wim geheel links op de foto

Een mooier afscheid had Wim zich niet kunnen wensen. “Ik ga nu heerlijk genieten met mijn Riet. En wat er verder op zijn pad komt is altijd een verassing”, zegt Snijders.

Bianca Jansens
Wegens het stoppen van Wim heeft het bestuur snel moeten handelen. Na meerdere gesprekken met verschillende trainers/coaches, is het bestuur uitgekomen bij Bianca Jansens. Zij is op dit moment al actief binnen de handbalvereniging als penningmeester en trainer/coach van de A1 meiden. Zij zal beide functies dit seizoen gaan combineren en vanaf volgend seizoen penningmeester blijven en daarnaast voor de dames groep staan.

Voor de A1 meiden is tot op heden nog geen vervanger gevonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren