10 jaar Theatergroep De Verkommerde Oever

Zaterdagavond 5 juni jongsleden speelde Theatergroep De Verkommerde Oever haar tiende voorstelling in Theater de Kom in Nieuwegein. De voorstelling ‘Familie van Zundert’ werd zeer enthousiast ontvangen door het aanwezige publiek. De vele grappige momenten, afgewisseld met enkele gevoelige scenes zorgde bij de toeschouwers voor veel emotie. In de voorstelling gingen alle familieleden afzonderlijk op zoek naar geluk, maar komen er uiteindelijk achter dat het familieleven niet zo slecht is als dat het in eerste instantie lijkt.

Na de voorstelling werd de regisseur van de theatergroep Sasja Ruijs door de wethouder van Cultuur, mevrouw van Rooijen in het zonnetje gezet wegens het tienjarig jubileum van de regisseur en de theatergroep. In haar speech blikte ze terug op tien jaar Verkommerde Oever en de bijzondere plaats die de groep inneemt binnen de amateurkunst in Nieuwegein. Na deze speech verzorgde de leden van de theatergroep als verrassing voor hun jubilerende regisseur een sketch waarin korte scenes van alle prodcuties van de theatergroep de revue passeerden.

Volgend jaar speelt de Verkommerde Oever op 28 mei in theater de Kom de productie ‘Zonder Zinnen’, waarin nauwelijks gesproken gaat worden. Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te spelen kunnen zich opgeven via telefoonnummer 030 – 60 505 77. Acteerervaring is niet vereist.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: