Leergeldkinderen mogen gratis shoppen bij de Bruna op Cityplaza

Maandagmiddag 22 mei jl. werd de samenwerking bezegeld tussen de Stichting Leergeld en de Bruna winkel op Cityplaza. Gezamenlijk hebben de twee partijen een actie opgezet om Leergeldkinderen de mogelijkheid te bieden om voor maximaal € 20,00 schoolspullen uit te zoeken bij deze Bruna. Het geld wordt opgebracht door Stichting Leergeld. Dus de kinderen vanaf 11 jaar tot n met 17 jaar kunnen gratis shoppen bij Bruna Cityplaza tot een bedrag van € 20,00. Er zijn bonnen op naam verstrekt aan alle Leergeldkinderen. Er zijn zo’n dikke 500 bonnen verstrekt. Bruna sponsort naar aanleiding van deze actie Stichting Leergeld.

Bestuurslid Ton Zwijenberg van de Stichting Leergeld, ook wel bekend als echtgenoot T. in de columns van Willeke Stadtman : ‘Het is de eerste keer dat wij in Nieuwegein zo’n actie opzetten. Een van de redenen is dat het op school voor een kind belangrijk is wat voor agenda en schoolspullen je hebt. Nu bieden wij de kans om ‘volop’ mee te doen.’

Leergeldkinderen zijn kinderen waarvan de ouder(s)/opvoeder(s) een minimaal inkomen hebben. Leergeld ondersteunt deze kinderen om mee te kunnen doen. De slogan van Leergeld Nederland luidt: “Leergeld helpt, want nu meedoen is straks meetellen.”

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk