100% Cees. Deze week maakt Maestro Culinaire Cees van Suylekom heerlijk kabeljauw

Als lezer van De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) weet u dat we ook veel affiniteit hebben met eten. Al jaren maakt onze ‘Kookgek’ Eric Dekker wekelijks een heerlijk recept voor u in de rubriek: ‘Koken met PEN.’ Culinair Maestro Cees van Suylekom zal vanaf nu frequent tips en tricks geven over hoe je iets kunt bereiden, maar dan visueel, gefilmd door onze redactie en daarna ook samen opgegeten of geproefd. Zuiver om te beoordelen of het lekker is want alleen het beste is voor u! Verleden week hadden wij drie heerlijke sauzen in 100% Cees. Deze week waren wij bij vishandel De Volendammer op Cityplaza.

Cees is Maestro Culinaire en geeft o.a. kookworkshops in Fort Jutphaas. Dat doet hij met zijn Kleur-, Geur- en Smaakcentrum. Deze keer maakt Cees een heerlijk gerecht met vergeten groenten en natuurlijk kabeljauw haasjes. De volgende ingrediënten heeft u nodig:

4 lente uitjes
bakje sherry tomaten
4 tenen knoflook
4 jonge bospenen
handje dille
bladpeterselie
gewone peterselie
blad selderie
viskruiden
een goede witte wijn
olijfolie
4 moten kabeljauwhaasjes

Bovenstaand is heerlijk met een zelfgemaakte pasta, maar uit een pakje mag ook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk