ZZP-er Ruud Lamers, eigenaar van OKM

OKM levert HR advies en managementondersteuning bij het inventariseren, ontwikkelen en beheren van in de organisatie aanwezige expertise en het waar nodig (laten) aanvullen daarvan. Weet hoe medewerkers leren!’ aldus eigenaar en ZZP-er Ruud Lamers.

Ruud is beroepsmatig opgeleid in personeel en organisatie en afgestudeerd pedagoog aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Hij specialiseerde zich in bedrijfsopleidingen, organisatie-ontwikkeling, personeelsmanagement en coaching. Hij heeft een uitgebreide ervaring als HR manager, projectleider, organisatieadviseur, opleidingsmanager en stagebegeleider in zeer uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Hij werkte onder andere ook als projectmanager HR in een groot algemeen topklinisch ziekenhuis en is voor HR expertise en begeleiding betrokken bij organisaties in verandering in onder meer de gezondheidszorg (wijk-, thuis-, en gehandicaptenzorg en in het ziekenhuiswezen).

Wilt u meer informatie over OKM, kijk dan op de website van OKM. Bellen kan ook: 030-6049200 of stuur een mailtje naar: info@o-km.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk