Katern

ZXK Trading koopt kavel op bedrijvenpark Het Klooster

ZXK Trading B.V. kiest voor nieuwbouw op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein. De heer De Winter, directeur van ZXK, tekende in het bijzijn van wethouder Ellie Eggengoor voor een perceel bouwgrond van 1.750 m². Op de kavel realiseren zij een opslagloods voor hardhout. Hiermee verhuist het bedrijf van De Meern naar Nieuwegein. De bouw van het pand start eind oktober, de oplevering wordt medio 2020 verwacht.


De heer De Winter, directeur ZXK Trading B.V.: ‘We hebben gekozen voor het Klooster vanwege de centrale ligging, duurzaamheid en het mooie, nieuwe terrein.’ Met de realisatie van dit pand komt er een representatief gebouw bij op Het Klooster.

Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken: ‘ZXK Trading is een mooie toevoeging voor het bedrijvenpark. Een betrokken familiebedrijf dat met hun handel in FSC-hardhout zowel een welkome als duurzame aanvulling is op de bedrijvigheid op Het Klooster.’

Duurzame bouw
ZXK importeert en verhandelt duurzaam geproduceerd FSC-hardhout. Het meeste hout wordt direct geleverd aan afnemers, een ander deel wordt opgeslagen in de loods. De gevel van de loods krijgt deels duurzaam hardhouten gevelbedekking. Op het kantoordeel laat ZXK zonnepanelen plaatsen. Ook het dak van de loods maken zij geschikt voor de installatie van zonnepanelen.

Bedrijvenpark Het Klooster
Bedrijvenpark Het Klooster ligt op een interessante locatie met een goede bereikbaarheid, omgeven door groen en water. Het bedrijvenpark is gelegen in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren