Katern

Zwembad Merwestein weer een stukje verder open

Sport- en Evenementencomplex Merwestein is weer gedeeltelijk open. Misschien heb je dat al een keer gelezen en vraag je je af: welke activiteiten zijn er weer gestart? En hoe gaat dit in zijn werk?

Op de website van Merwestein communiceren de medewerkers welke onderdelen er begonnen zijn, welke gaan starten en welke nog niet gestart zijn. Op dit moment zijn er weer enkele zwemactiviteiten opnieuw opgestart.

Zo kun je elke dag in Merwestein weer komen banenzwemmen, is er op de woensdag en vrijdag voor kids van 8 t/m 12 recreatief zwemmen en kunnen ouders komen baby-, peuter- en teddyzwemmen met hun kleine. Ook FiftyFit is weer gestart en alle zwemlessen zijn weer begonnen voor diploma’s A, B, C en volwassenen.

Om de herstart van al deze activiteiten op een veilige manier te kunnen faciliteren en de 1,5 meter te waarborgen is er een online reserveringssysteem via de website in gebruik genomen. Ook is de routing in het pand aangegeven en wordt het zwemprotocol nageleefd. Zo kunnen de bezoekers veilig Merwestein bezoeken. Wil je komen zwemmen? Reserveer je plek via de website van Merwestein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren