Zwaar ongeval op de Plettenburgerbaan

Dinsdagavond 28 maart 2017 rond 20.45 uur heeft er op de Plettenburgerbaan met de kruising ’s Gravenhoutseweg een ernstig ongeluk plaatsgevonden. Veel hulpverleners waren met grote spoed ter plekke. Het is nog onduidelijk wat heeft plaatsgevonden. Bij het auto-ongeluk zijn drie personen gewond geraakt.

Ambulancemedewerkers zijn lang bezig geweest met het het geven van medische hulp. Rond 21.30 uur is het trio naar het ziekenhuis gebracht. De botsing gebeurde rond 20.45 uur op de kruising waar de ‘s-Gravenhoutseweg, de Zuidstedeweg en de Plettenburgerbaan bij elkaar komen.

Er is ook een traumahelikopter geland om medische hulp te verlenen. De brandweer moest eraan te pas komen om één van de passagiers uit de auto te halen. Een vierde passagier is met de schrik vrijgekomen. Hoe het precies met de drie anderen gaat is nog onbekend.

Beide auto’s lagen behoorlijk in de kreukels. De kruising was tot 22.15 uur afgesloten vanwege onderzoek door de politie. De exacte toedracht is nog onbekend.

Bovenstaande foto’s van het ongeluk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren