‘Zonder Beperking erop uit beurs’ in de Beursfabriek

Heeft u of één van uw reisgenoten een lichamelijke beperking en wilt u samen lekker op vakantie? Zoekt u een toegankelijke accommodatie met de juiste voorzieningen of andere mogelijkheden om zelfstandig op vakantie te gaan? Kom dan op 11 en 12 februari 2017 naar de ‘Zonder Beperking erop uit beurs’ in de Beursfabriek in Nieuwegein.

De Zonder beperking erop uit beurs is een unieke laagdrempelige beurs met toegankelijke accommodaties en vakantiebestemmingen in Nederland en daarbuiten. Met een breed aanbod, van eenvoudig tot luxe, van B&B tot groepsaccommodatie en van drempelvrij tot volledig aangepast en verzorgd. Naast toegankelijke accommodaties in zeven landen in Europa is er reisaanbod voor rolstoelgebruikers zoals zeil- en vaarvakanties, avontuurlijke (verre) reizen, safari’s in Kenia en vakanties met een volledig aangepaste camper.

Samen genieten
Ook vindt u op de beurs informatie over de mogelijkheden voor het leveren van zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres. Hierdoor is het mogelijk om mantelzorgers te ontlasten en kan iedereen, met én zonder beperking, genieten van een zorgeloze vakantie. Diverse gastsprekers geven presentaties over o.a. zorg tijdens uw vakantie, vervoer en de WMO. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

De beurs is op zaterdag en zondag 11 en 12 februari aanstaande geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en de entree bedraagt € 10,- per persoon. De Beursfabriek is centraal gelegen aan de uitvalswegen ten zuiden van Utrecht, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis! Adres beursfabriek: Symfonielaan 5 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk