Zondagmiddag 13 januari: ‘Winterblues in de Partner’

Op zondagmiddag 13 januari aanstaande van 14.00 uur tot 18.00 uur kun je genieten van de ‘Winterblues’ in de Partner. De toegang is gratis en de zaal gaat om 13.30 uur open. De Partner gevestigd is aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein.

Deze middag komt de band C.M.B. het dak eraf spelen. The Caverns zullen de bezoekers meenemen u in de tijd dat iedereen nog lief voor elkaar was (Flower Power time) en tot slot kunt u genieten van de Mental Pirates. Deze band maakt van muziek een kunst en komen zoals gewoonlijk weer aan lager wal met een schip vol kruitdampende muzieknoten.

OVER DE BANDS
C.M.B. Blues Rock Band (Cothense Muziek Band) is een zesmansformatie gepassioneerde Band uit Cothen die is opgericht in de zomer van 2017. C.M.B. speelt muziek met een hoog Bonamassa/Moore gehalte, met hartverscheurende, jankende gitaargeluiden waardoor het lekker binnenkomt. De nummers variëren van langzame meeslepende Blues tot oude Rock, The Old school music, “The Oldies”!

The Caverns is de bekendste band uit de jaren ’60/’70 uit Utrecht! De bandleden zijn: Ad Korver (zang), Bram de Cock (mondharp), Ton Temming (Basgitaar) en Theo Elbersen (drums) en tevens initiatiefnemer van de Winterblues. Speciale gastspeler deze middag is Jos v.d. Hoven (slag/solo gitaar)

Mental Pirates is een stevige bluesband. Het meest te horen aan lager wal! De band bestaat uit: Marcel de Groot (zang/solo gitaar), Rob Staats (slag/solo gitaar), Marc Keppel (basgitaar), Bart van Zijl (bluesharp) en Theo Elbersen doet het slagwerk.

De bandleden van de Mental Pirates

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren