Zondag laatste dag Pasar Malam

Morgen, zondag 24 april aanstaande kunt u nog genieten van de Pasar Malam in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein. Stichting Stellar heeft deze grootste Aziatische markt voor het eerst in de regio georganiseerd.

Meer dan 50 standhouders bieden producten uit vele landen aan en daarnaast kunt u genieten van kunst, cultuur en de keuken uit de ‘gordel van smaragd.’ Zondag 24 april is de laatste dag om in Nieuwegein te genieten van producten uit Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filippijnen, China. Ook is er een fantastisch podiumprogramma. Meer dan 60 artiesten staan klaar om het podiumprogramma voor u te verzorgen.

De Pasar Malam is zondag open van 12.00 uur tot 19.00 uur. De entree bedraagt: 7,50 euro, 65+ (met legitimatie) 6,- euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Eenmaal binnen waant u zich direct in de tropische sfeer.

Onze Videograaf Bart van Rooijen en Mirjam Bruin brachten vandaag een bezoek om u een indruk te geven. Klik hiervoor op het videocameraatje hieronder om een indruk te krijgen van de Pasar Malam die het thema heeft: ‘Een korte vakantie in Azië.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk