ZomerVISkaravaan in Nieuwegein

Ben jij gek van sportvissen en jonger dan 15 jaar? In samenwerking met hengelsportvereniging De Vaart-Poscar wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op dinsdag 21 juli 2020 aan visvijver ‘De Rietput’ in Nieuwegein. Deze dag is onderdeel van de zomerVISkaravaan. Het event duurt van 10.00 tot 15.30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt. De organisatie zorgt voor hengel, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Strijden met de grootste vissen!
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in juli en september een aantal super gave vis-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, vechten met de grootste vissen op de drilsimulator en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren. Onder begeleiding van professionals kunnen kinderen ook zélf vissen. Alle kinderen gaan naar huis met een goodiebag en maken kans op een gratis hengel.

Inschrijven
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle visdagen is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen kinderen zich ook per locatie inschrijven voor deelname. Meer informatie over de ZomerVISkaravaan krijgt u bij Alisha Hansma van Sportvisserij Nederland (030-6058429).

One thought on “ZomerVISkaravaan in Nieuwegein

  1. Bas

    Supergaaf? Ik lees op die website over het onthaken. Als die kinderen een vis gevangen hebben: ‘Knip bij een diep geslikte haak de lijn zo kort mogelijk af en zet de vis terug.’ Dus dan mag de vis met ingeslikte haak lang en langzaam lijden tot ‘ie dood is… Nou, supergaaf hoor.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren