Katern

Zomerse Sport & Spel activiteiten voor de jeugd

Je hoeft je deze zomer niet te vervelen, want in de eerste en laatste week van de zomervakantie organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein voor alle jeugd in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar weer veel originele en sportieve activiteiten.

In juli maak je door de georganiseerde activiteiten kennis met leuke sporten zoals judo, rugby en capoeira. Daarnaast kan je door een speciale voetbaltraining bij JSV, je voorbereiden op het Mini WK Voetbaltoernooi. Deze Mini WK wordt weer in de kerstvakantie georganiseerd! Ook de allerkleinsten worden niet vergeten. Voor kleuters is er een sport- en spelparade met activiteiten.

In augustus staan ook een weer bijzondere activiteiten op de planning! Zo ervaar je twee populaire, nieuwe sporten zoals Freerunning en Bossabal. Bossabal is een opkomende sport die elementen zoals trampolinespringen en een springkussen combineren met volleybal! Nieuwsgierig? Geef je dan snel op voor één of meerdere activiteiten. Alle activiteiten vinden plaats in de weken 22 t/m 26 juli en 26 t/m 30 augustus. Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, data en om je in te schrijven op de website van Merwestein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren