Zomerreces Nieuwegeinse Raad

Afgelopen maandag was de laatste raadsvergadering van de gemeenteraad van dit politieke seizoen. Hierbij werd zowel de raadsvergadering van 2 juli als die van 9 juli afgerond.

Zomerreces
Van maandag 20 juli tot vrijdag 28 augustus heeft de Nieuwegeinse Raad zomerreces. Tijdens deze periode vinden er geen raadsvergaderingen of Avonden van de Raad plaats. Ondanks dat de vergaderingen stil staan tijdens het reces, kunt u nog wel steeds terecht bij de gemeenteraad. Mocht u iets onder de aandacht van de raad willen brengen, neemt u dan vooral contact op. Dit kan via de raadsleden zelf, alle contactgegevens zijn te vinden op de website, of via de griffie.

Zomersluiting Griffie
Van 3 augustus tot 14 augustus sluit de griffie haar deuren. In de andere weken van het reces is de griffie zoals gebruikelijk gewoon bereikbaar.

Doorkijkje
De eerstvolgende Avond van de Raad staat op donderdag 3 september gepland. Het presidium heeft de agenda van 3 september al vastgesteld. Deze zal nog voor het zomerreces gepubliceerd.

Kortom
Houd onze Facebook en deze website in de gaten voor het laatste nieuws. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de griffie via telefoonnummer 14 030 of via het e-mailadres: griffie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren