Zomermarkt op Winkelcentrum Cityplaza

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 augustus a.s. organiseert Star Promotions in samenwerking met WPM en ‘Winkeliersvereniging Cityplaza’ de Zomermarkt in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein.

Deze dagen kunt u genieten van een veelzijdig aanbod van uiteenlopende artikelen en activiteiten verdeeld over ongeveer 150 kramen. Denkt u hierbij onder andere aan diverse kleding, modeartikelen, sieraden, huis en tuin producten, dieren benodigdheden, bed textiel, lederwaren, cadeauartikelen, multimedia, cosmetica, parfum, speelgoed en natuurlijk loom bands.

Op deze Zomermarkt kunt u ook terecht voor lekkere hapjes zoals diverse broodjes met o.a. hamburger en beenham, Vietnamese loempia’s, vis, Italiaans schepijs, poffertjes, snoep, bara’s, roti, Italiaanse snacks, pasta, pizza, wafels, crêpes, Surinaamse snacks, donuts, muffins, churros en heerlijk vers fruit. Natuurlijk staat de frisdrank ijskoud en is de koffie en thee klaar.

Naast het veelzijdig aanbod op de marktkramen is er ook voor de kinderen een hoop te doen. Zo kan er een ritje gemaakt worden in de draaimolen. Er kan gesprongen worden op het springkussen of voor wat meer hoogte in de bungee jump!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren