Zomerentertainment voor iedereen op de Green Carpets in Cityplaza

Cityplaza organiseert deze zomer weer de Green Carpets. Verspreid door de binnenstad van Nieuwegein liggen van 11 juni tot 10 september 2017 groene speelveldjes. In de weekenden is er op de Green Carpets van alles te beleven. Doordeweeks kunnen bezoekers ontspannen aan picknicktafels en spelen uit de speelgoedkisten en zandtafels die bij de Green Carpets zijn neergezet.

Zomerprogramma voor iedereen
Vanuit de winkeliersvereniging Cityplaza is er een zomerprogramma* in elkaar gezet met entertainment voor een brede groep bezoekers. Zo kun je er een partijtje schaken met begeleiding van kenners op het grote schaakbord, kleur bekennen bij het klaverjastoernooi en je geluk beproeven bij een potje Bingo. Of je ontdekt er je talent tijdens een workshop straattheater of schilderen.

Ook aan de kleintjes gedacht
De jongste bezoekers van Cityplaza kunnen genieten van de verhalen van Jan Klaassen en zijn avonturen met de boef en de heks. Kinderboekenhelden Kikker, Foeksia de miniheks en Dolfje Weerwolfje geven voorleessessies uit eigen werk. Er staat ook een vossenjacht op het programma waar kinderen hun speurtalent kunnen laten zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren