Katern

Zomeravonddrives bij Bridgeclub Nieuwegein

Bridgeclub Nieuwegein organiseert ook dit jaar weer haar Zomeravond Bridgedrives. Deze worden gespeeld op de maandagavond. Vanaf maandag 27 juni tot en met maandag 15 augustus worden die gehouden in de speelgelegenheid van BCN in het clubgebouw van de atletiekvereniging Atverni op Sportpark Galecop in Nieuwegein.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5– per paar. Deelnemers dienen uiterlijk 19.30 uur aanwezig te zijn. De drives beginnen daarna om 19.45 uur. Per avond worden 24 spellen gespeeld. Er zijn prijzen in iedere speelgroep. Het maximum aantal deelnemers per avond is 48 paren. Tijdig aanwezig zijn is dus aangeraden.

Op maandag 22 augustus is de finaleavond. Daarvoor plaatsen zich de paren die op een der avonden bij de eerste drie van hun groep zijn geëindigd en op ten minste drie avonden hebben gespeeld. Ook de paren, die op ten minste vijf avonden van deze serie hebben gespeeld, mogen daaraan deelnemen. Kijk voor aanmelden op de website van Bridgeclub Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren