Zomeractiviteiten Dorpshuis Fort Vreeswijk

Niet iedereen gaat op vakantie in de zomer. Daarom organiseert het Dorpshuis extra activiteiten in de zomerperiode. Er is een gevarieerd aanbod ontwikkeld voor jong en oud, waarbij er zowel aandacht is voor welzijn als voor cultuur en beweging. U kunt in de zomer meedoen aan de volgende activiteiten:

  • woensdag 28 juli: rollator APK
  • maandag 9 augustus: tekenles in de natuur
  • zondag 15 augustus: koffieconcert met harpist Beate Loonstra
  • donderdag 19 augustus: sport- en spelmiddag met bal

Rollator APK
Het zomerprogramma start met een rollator APK op 28 juli (13.30-15.00 uur). Medewerkers van het Repair Café controleren uw rollator – ze kijken of de remmen en wieltjes goed werken en kijken of alles goed afgesteld is. Kleine dingen kunnen zij direct verhelpen. Ook is fysiotherapeut Wouter Wammes aanwezig: hij kijkt naar uw houding en geeft aanwijzingen om te voorkomen dat u klachten krijgt door een verkeerde houding. Aanmelden is niet nodig.

Programma na de zomer
Hopelijk is het na de zomer mogelijk om alle geplande activiteiten door te laten gaan. Het programma voor september en oktober is inmiddels bekend. U kunt o.a. meedoen aan een fietstocht, salsadansen, een schildercursus volgen en een optreden van een ukelele band bijwonen. Voor kinderen is er de maandelijkse kinderactiviteit, en een heus ridder-, prinsen- en prinsessenfeest.

Meedoen of meer weten?
Op de website van Dorpshuis Fort Vreeswijk staat meer informatie over alle activiteiten. Er kan ook contact worden opgenomen met de beheerder van het Dorpshuis: info@fortvreeswijk.nl of 06-21664918.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren