Zo wordt je spandoek geweldig!

Met spandoeken kun je veel. Je kunt je klanten leiden, maar ook reclame maken. Je hebt ze in verschillende formaten. Met een groot spandoek worden voorbijgangers direct aangesproken. Een spandoek zorgt voor duidelijke reclame in het straatbeeld.

Spandoeken hebben veel voordelen in vergelijking met de standaard reclameborden en panelen. Zo kunnen spandoeken makkelijk vervangen worden. Op die manier blijft alles wat buiten hangt up-to-date en is het perfect om de mensen te laten weten of er promo’s of andere kortingen zijn. Hierboven op zijn ze vaak één van de goedkoopste manieren om buiten reclame te maken.

Je spandoeken laten drukken
Spandoeken maken en bestellen kan bij Drukzo. Je kunt je eigen formaat doorgeven of kiezen uit de populaire maten. Hierna kun je het soort doek kiezen. Zo heb je de keuze in doeken voor eenmalig gebruik, doeken voor binnen en buiten, doeken speciaal voor buiten, recycleerbare doeken (PVC-vrij) en extra stevige doeken die dubbelzijdig zijn.

Afwerking van je spandoek
Als je het doek hebt gekozen, heb je een verdere keuze voor de afwerking van je doek. Er zijn verschillende mogelijkheden in de ringen en zomen. Kies wat het beste past. Daarna kun je kiezen of je bijpassende spanelastieken wilt. Na het kiezen van de oplage en leverdatum ben je klaar!

Het ontwerpen van een spandoek vergt meer aandacht. Het is belangrijk dat je spandoek goed opvalt en je doel duidelijk wordt. Denk van tevoren goed na over wat je wilt dat er op de spandoek te staan komt en wat daarbij jouw bedoelingen zijn. Voorbijgangers hebben vaak niet de tijd om heel je spandoek te lezen. Zorg ervoor dat wat er op je spandoek staat kort en krachtig is. Kijk wat het beste bij jou en je bedrijf past. Maak op basis hiervan je keuze. Het belangrijkste is dat het authentiek blijft.

Zet de tekst op een goede plaats neer. Als je wilt dat voorbijgangers bepaalde woorden zeker zien. Maak deze dan iets groter of onderstreep ze. Zo valt het goed op! Je kunt er ook voor kiezen om het te laten opvallen met kleuren of andere lettertypes.

Maak je spandoek vrolijk met felle kleuren. Dit zorgt ervoor dat meer mensen zullen kijken en het harder opvalt. Verder geldt wel dat je het best niet te druk maakt. De boodschap moet duidelijk blijven. Als er teveel op je spandoek staat, lezen mensen meestal niets.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk