Zinnenprikkels bruist binnenkort ook in Nieuwegein

De SBWU (Stichting Begeleid Wonen Utrecht) in samenwerking met Altrecht Talent Nieuwegein hebben het initiatief genomen om Zinnenprikkels met zingeving en spiritualiteit naar Nieuwegein te halen. Op 4 maart is de start met een Midi Zinnenprikkels. Met acht verschillende workshops verspreid over twee workshoprondes laten zij u gratis kennis maken met Zinnenprikkels.
Vanaf 10.30 uur is de eerste workshopronde met o.a.: Zingevingsspel, Energiewerk, Tai Chi en Klankentijd. Vanaf 12.00 uur is er gelegenheid voor een gratis lunch met soep en broodjes. Om 13.00 uur begint de tweede workshopronde met: Geluk, Mantrazang, Dansen met de draak en Dromen en wensen. Vanaf 14.30 uur is er een gezellig samenzijn met live muziek en een hapje en een drankje.Vanaf 11 maart zal er wekelijks op de vrijdag ochtend twee gratis workshops worden aangeboden met aansluitend een lunch tegen een kleine vergoeding. De definitieve programmering volgt binnenkort. Als u mee wilt doen dan kunt u zich aanmelden per e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren